Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sandru Novákovou (42) jsme už dlouho neviděli, proto nás hodně překvapilo, že ultraštíhlá herečka ještě zhubla. Skoro jsme si začali dělat starost, jestli nemá zdravotní problémy. Měla totiž potíže se střevy. Ale uklidnila nás. "To je ten mladý chlap," smála se Sandra.

Na večery, které by trávila s přítelem u televize s kupou jídla, časem možná dojde. Zatím ale bývají jejich soukromé chvilky mnohem bujnější. "Je mi skvěle a ráno si klidně dám celou čokoládu, aniž by to na mně bylo znát," přiznala Super.cz herečka.

Spokojená je i v práci. Stala se tváří kadeřnického salonu, kde využívá všechny možné zkrášlovací služby, a dostala i novou roli v seriálu. "O prázdninách mám volno od natáčení Ordinace, takže budu točit nový serál pro Českou televizi," prozradila Sandra.

"Je to volné pokračování Jak utopit doktora Mráčka, o vodnické komunitě v Čechách. Všechny role ještě nejsou jasné, ale vím, že hlavou rodiny bude Jiří Bartoška (77)," vyprávěla. A udělá si s přítelem vůbec čas na dovolenou? "To určitě, někam jet chceme," řekla Nováková.

Zajímalo nás i to, jak to vypadá s přestavbou jejího bytečku v rodinném domku, kde bydlí s bratrem a jeho rodinou. "Makám na tom. ještě mi chybí kuchyně a nechávám si vyrábět balkon," upřesnila Sandra.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám