Hlavní obsah
Článek

Jak půvabná zrzka Nikol Kouklová slibovala, už se začal natáčet nový film, ve kterém si zahraje jednu z hlavních rolí. A bude prý určitě stát za to. Její fanoušci se mohou těšit i na to, že ji při noční scéně u bazénu uvidí dokonce nahoře bez.

V hudebním filmu Lovci a oběti si Nikol zahraje přítelkyni hlavního hrdiny, která je přezdívána Bohyně. Jméno jeho představitele však tvůrci v čele s režisérem Davidem Beránkem zatím tají. V dalších rolích se objeví mj. Martin Písařík, Jaromír Nosek (46) a také Nikolin přítel Karel Heřmánek mladší, jehož momentálně můžeme vídat například v seriálu Gympl s (r)učením omezeným.

Film Lovci a oběti zachycuje životní příběhy a problémy dnešních mladých lidí. Na jedné straně lásku k muzice a problémy s hledáním životní lásky, na druhé straně tvrdou realitu života současné společnosti.

Osud hlavního hrdiny je poznamenám finančními problémy, ale i drogovou minulostí jeho blízkých. Ve filmu se střídají tragické momenty s vtipnými dialogy, které jsou mnohdy protkány slangovými výrazy dnešní mládeže. Děj dokresluje 12 originálních songů různých hudebních žánrů, které jsou nazpívány účinkujícími.

Kromě hudební originality projektu je další zvláštností filmu záměr ukončit některé scény přechodem do komiksové animace postav. Vzhledem k tomu, že režisér David Beránek má za sebou natočení snad stovky hudebních klipů včetně toho k singlu Dole v dole pro kapelu Kabát, za který dostal cenu pro nejlepší videoklip roku, máme se na co těšit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám