Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jako správný hrdý otec se dmul pýchou na newyorské premiéře filmu Quentina Tarantina Nespoutaný Django americký herec Don Johnson. Jako doprovod si s sebou přizval nejen svou manželku Kelley Phleger, ale rovněž dceru Dakotu, kterou počal se svou bývalou ženou Melanií Griffith.

Na půvabnou dvaadvacetiletou blondýnku se v Ziegfeld Theatre, kde se akce konala, upínala pozornost fotografů a Don Johnson byl viditelně potěšen. Podoba s její maminkou byla přitom zřejmá na první pohled. Drobná mladá žena navíc rafinovaně sladila rtěnku s jasně červenými šaty a dodala tak svému vzhledu na ženskosti.

Dakota už si zkusila modeling, ale nyní by ráda nastoupila na dráhu svých rodičů a nevlastního otce Antonia Banderase a stala se hollywoodskou filmovou hvězdou. Ačkoli jako modelka získávala slušné kontrakty, jí to táhne k filmu. Svůj debut už si i vyzkoušela ve filmu The Social Network a v sitcomu Ben a Kate.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám