Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Problémy Ivety Bartošové (†48) bohužel dál pokračují a ještě nabírají na obrátkách. Po rozhádání se s televizí Pětka je její psychický stav natolik špatný, že když jsme jí zavolali, mohla stěží mluvit a plakala nám do telefonu. „Nemám peníze a nesmím mluvit,“ řekla Super.cz utrápeným hlasem. Nakonec už nebyla schopná vůbec komunikovat a raději vytípla mobil. „Iveta se zhroutila kvůli koncertu. Bojí se, že se vina za jeho neuskutečnění hodí na ni,“ vysvětluje její partner Josef Rychtář. Poslechněte si hlas zubožené Bartošové v přiloženém audiu.

„Nebudu z vás dělat de*ila a bl*ce, Iveta teď skutečně není psychicky v pořádku… Počkej Ivetko, já vím, že tě pan redaktor zná. Tak to je a musí se z toho dostat. Takový stav jsem už zažil, snažím se ji hlídat, aby jedla, a aby to nemělo fatální následky. V řešení je odborná pomoc,“ připouští konečně přítel Bartošové, že tentokrát už si bez lékařů zpěvačka neporadí.

Příčinu jejího kolapsu vidí ve strachu, že ji veřejnost opět odsoudí. „Na Ivetu toho je moc. Na koncert se hrozně moc těšila a jak se teď cítí, vyplývá z toho, že má obavu, že z krachu koncertu bude opět obviňována. Do poslední chvíle se těšila na to, že bude zpívat. Věřila, že tím vystoupením přesvědčí řadu lidí, že je zpátky a je třeba s tím počítat. Nyní vám mohu bohužel říci, že na 99 procent ten koncert nebude. A ne kvůli Ivetě. Když to řeknu vulgárně, koncert je v pr….,“ konstatoval říčanský podnikatel.

A právě advokát Jakub Landovský, kterého prý Bartošová angažovala sama, má zaručit, že papírově neponese vinu za zrušení Lucerny. „Pokud by se to hodilo na ni, totálně ji to smete. Jde o to, jestli se napíše, že je neschopná a už na to nemá, nebo že se Lucerna neuskuteční z určitých jiných důvodů. Nemusí tam ani zaznít, že investor nebyl solventní. Může tam být uvedeno klidně něco jiného, hlavně aby to Ivetu nepoškodilo. Nebreč, neplakej, Iveto,“ obrací se vzápětí Josef Rychtář opět na svou družku, která půlku telefonátu propukala v hlasitý pláč.

O něm se nyní hovoří jako o člověku, který se zpěvačkou manipuluje a padla dokonce taková obvinění, že ji zbil, a proto teď Iveta nemůže na obrazovku. „Nebil. Je úžasnej a Arťa taky,“ tvrdí Iveta Bartošová. „Věřte mi, nebo ne, ale žádné násilí se tu nekoná. A Ivetu nijak neovlivňuji. Nemám zájem ji omezovat, zakazovat jí něco či ji řídit,“ dodal k tomu její partner.

Reklama

Další články

Načítám