Hlavní obsah
Článek

Populární herečka Dana Morávková (52) velmi těžce nesla vyřazení z taneční soutěže StarDance. Seriálová hvězda patřila od začátku k největším favoritkám soutěže a na tanečním parketu působila nejsnaživějším dojmem. Nejspíš se proto už dopředu viděla ve finále, ale nakonec jí diváci překvapivě neposlali dost hlasů.

Herečka vypadala těsně po vyřazení nad věcí, ale svůj konec v soutěži prý nesmírně prožívala. „Po vyřazení plakala, což je nejspíš normální. Dana to ale nese těžce i dnes, když se má na své kolegy dívat ze sedačky nebo prostřednictvím televize. Viděla se ve finále a neumíte si představit, kolik sil ji stojí, aby se s realitou vypadnutí ze soutěže vypořádala,“ svěřil se Spyi důvěryhodný zdroj ze zákulisí StarDance.

Morávková si dokonce natolik věřila, že už měla se svým tanečním partnerem nacvičené další dva tance. „Některé soutěžící to až štvalo,“ dodal zdroj s tím, že nikoho nenapadlo, že by se do finále nakonec nedostala.

Její velké ambice možná stály za tím, že diváci dali v konečném zúčtování přednost jiným soutěžícím. Ve StarDance momentálně zůstaly poslední tři páry. O titul krále nebo královny tanečního parketu si to rozdají herec David Švehlík, hokejista Martin Procházka a tyčkařka Kateřina Baďurová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám