Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Dalibor Janda (71), který nedávno oslavil kulaté narozeniny, bilancoval svůj život, který mu kromě bezpočtu hudebních úspěchů a ženských náručí přinesl také hodně krušné chvilky.

K největším tragédiím jeho života bezesporu patří smrt jeho syna Dalibora, který před deseti lety ukončil svůj život skokem z Nuselského mostu.

„Když jsem přišel o syna, šel jsem trošku víc do sebe, přemýšlel jsem, jestli jsem se nemohl věnovat víc dětem, možná se to objevovalo i v písničkách, mé desky pak byly smutnější a úzkostlivější,“ svěřil se v pořadu Limuzína Mírovi Hejdovi Dalibor Janda.

Za životní neúspěch považuje i to, že se pustil do byznysu a založil si vlastní vydavatelství. Podnikání ale nedopadlo podle jeho představ a dodnes ho považuje za chybu.

Míra Hejda měl pro Dalibora Jandu speciální překvapení. Jen pro něj připravil exkluzivní káru, když ze své audiny nechal udělat rekordní šestnáctimetrovou limuzínu.

O Jandovi se totiž povídá, že patří v českém šoubyznysu k nejobdařenějším mužům a k rekordmanovi mezi českými zpěváky tak stylově patří i rekordně dlouhá limuzína. Jak se Jandovi líbila, uvidíte už dnes večer na Óčku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám