Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Pavel Vítek a producent Janis Sidovský sice zanedlouho oslaví sedm let ode dne, kdy jako jedni z prvních v Česku uzavřeli registrované partnerství, ale spolu jsou podstatně déle. "V září to bude šestadvacet let," prozradil Janis po jedenáctém ročníku show Královny popu, který pořádal.

"Přesně si vzpomínám na den, kdy jsme se poznali. Zpíval jsem, a když jsem se ohlédl, kromě paprsků slunce na mne zářil úsměv hezkého kluka," prozradil Pavel Vítek. "Dělal jsem mu křoví," smál se Janis.

A jaký mají recept na to, že jim to takhle dlouho klape, což ve světě šoubyznysu rozhodně není běžné? "Je v tom hlavně tolerance. Jsem zastáncem rčení ‚žít a nechat žít‘. A pak je to smysl pro humor," řekl Pavel.

Žádnou krizi prý nikdy neměli. "Snad jen ve chvílích, když odmítám pracovat na zahradě. Hádáme se opravdu jen o prkotinách, v zásadních věcech se vždy shodneme," dodal Janis. Do práce si ale prý navzájem trochu mluví. Pavel je tak první, kdo se dozví, jak bude třeba koncert královen vypadat, ale i když má jisté připomínky, Janis má vždy poslední slovo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám