Hlavní obsah
Článek

Monika Štiková dlouho po odmítnutí dcery Ornelly Štikové (31) nesmutnila. Ta jí sice dala košem, když se s ní pohádala a pak se odstěhovala (matka prý byla moc hladová na peníze, což Monika odmítá s tím, že Ornella chtěla okrást rodinu), ale mamá Štikovou to asi netrápí. Když nemůže být „vedoucí projektu Ornella“, rozhodla se být „vedoucí projektu Charlotte“. A už má divoké plány!

Loni bývalá právnička Gábiny Partyšové prohlásila, že se Monika Štiková chová jako kuplířka, a všichni nad tím nevěřícně kroutili hlavou. Po rozkolu mezi ní a Ornellou (té evidentně začal dělat manažera přítel Josef Kokta) si ale hravě poradila. Začala mediálně „pást“ svou mladší dceru Charlotte (17), která se pyšní přírodními ňadry číslo pět.

„Nemůžete přijet ve čtvrtek na natáčení klipu, ve kterém hraje Charlotte? Už jsem pozvala i spoustu dalších redakcí,“ volala Monika do Super.cz. A kdo ví, co všechno ještě chystá. Dívka má mladého a pohledného přítele Michala, ten je ale bulvárně nevýhodný, a tak by se nikdo nemohl divit, kdyby dcerunce poradila někoho mediálně zajímavějšího.

Čeho se u této rodinky ještě dočkáme?

Reklama

Další články

Načítám