Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Angličanka Cara Delevingne je v modelingu natolik žhavým zbožím, že by neměla chybět na žádné velké přehlídce. Její jméno už samo o sobě přitahuje pozornost a na to slyší i ti nejznámější návrháři. Naposledy si ji jako tvář své kampaně pro podzim 2013 vybral tým jednoho z nich - Yves Saint Laurent. Před focením s ní přitom vizážisté opět dokázali udělat divy.

Cara, která je občas také přezdívána 'ošklivý kluk', sice neví, kam dřív skočit a mezi množstvím nabídek už si vybírá jen ty nejlukrativnější, stále si však dokáže najít čas na bujarý noční život. Proslulá pařmenka tak popírá mýty o tom, že modelky se bez dostatečné dávky spánku neobejdou. Toto pravidlo možná platilo za dob Cindy, Naomi a Claudie, ale mrtvolný kostnatý vzhled dnešních modelek jen dokazuje, že vkus, trendy i vnímání krásy se neustále mění.

Ačkoli nepřestává udivovat, jak moc se dokáže v civilu zhyzdit, když je vůle, umí z ní profíci udělat vzor elegance. A o tvárnost tady přeci jde...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám