Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Když se bývalý hudební skladatel Ivety Bartošové (†48) Jarek Šimek (50) dal dohromady s kontroverzní zpěvačkou, lidé ho občas měli za blázna a mnozí nepoznali ani genialitu jeho nesmrtelného hitu pro pěnici s názvem Heja, heja. Šimek s Ivetou už dávno nedělá, dal se ale dohromady s rapperem Raegem, který má bez jakékoliv reklamy a podpory médií statisíce fanoušků. Udělali písničku Vodopád, která bourá hitparády a Jarkovi vrátila uznání a renomé. Podívejte se na klip u nás na Super.cz!

Tohle spojení by vážně nikdo nečekal. Popový a bulvárně „profláknutý“ Jarek Šimek, do něhož se často trefují právě kvůli Bartošové, a jeho naprostý kontrast z jiného světa, rapper Raego. Ten se od médií distancuje, a navíc dělá úplně jiný styl. Tohle propojení však vyšlo na plné čáře.

Vodopád ovládl hitparády a jen na jedné stránce vidělo klip k v americkém stylu přes 1,3 miliónu lidí. A to bez reklamy!

„Raego přišel s nápadem, že uděláme společný song v drsnějším stylu. Dost mě to překvapilo. Takový úspěch a sledovanost jsem nečekal,“ tvrdí Jarek, který do poslední chvíle tajil, že zvučný drsný hlas patří jemu. „Prozradili to moderátoři v rádiu a od té doby slyším prakticky jen chválu na píseň i na můj hlas. Hodně lidí to příjemně překvapilo, a to mě těší,“ dodal Šimek, který právě s Raegem, klukem s jasným názorem, který se nebojí veřejně prezentovat, a ikonou české mládeže, chystá další společnou píseň.

Reklama

Další články

Načítám