Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V úterý se v Hudebním divadle Karlín uskutečnil jedenáctý ročník koncertu Královny popu. Hned ze začátku bylo jisté, že největší královnou se ve společnosti Ilony, Hanky, Moniky, Petry, Leony, Marie a dalších stal Osmany Laffita.

Známý česko-kubánský návrhář navrhoval část kostýmů a tvůrčí nálada v něm zjevně přetrvávala i v době, kdy si připravoval outfit na tento velký večer.

Návrhář se postaral o grandiózní příchod. V doprovodu svého životního partnera Guye dorazil do divadelního sálu jako správná celebrita pět minut po začátku. Roztržitý pár se snažil usadit na špatná místa, a když dvojice postavila už druhou řadu diváků ze svých sedadel, rozhodl se moderátor večera Dalibor Gondík (54) začít svůj televizní vstup raději od začátku.

Osmany na sebe neupozornil pouze svým pozdním příchodem, ale také svou vizáží. Jeho plešatou hlavu nezdobil pověstný copánek na temeni, ale černá paruka s patkou. Oblékl si zavinovací kabátek ve stylu kimona, kožené kalhoty a boty se špičkou.

Jedno se Osmanymu musí uznat, návrhář má dokonalý smysl pro to, jak nesplynout s davem.

Reklama

Další články

Načítám