Hlavní obsah
Článek

Slavný zpěvák a herec Josef Zíma (91), kterého poslední dva roky trápí neustálé zdravotní a osobní problémy, skončil v pražské motolské nemocnici. „Jsem po operaci levého kolene. Dělali mi totální endoprotézu,“ svěřil se Super.cz Zíma.

„Vypadá to, a já v to pevně doufám, že to dopadlo dobře. Teď mě čekají ještě tři neděle rehabilitací v Praze na Malvazinkách,“ prozradil představitel prince Radovana z pohádky Princezna se zlatou hvězdou (1959).

Ten si v poslední době užil spoustu nepříjemností. „Poslední dva roky jsem měl skutečně vážné věci. Zdravotní a osobní. Měl jsem třeba i ucpanou tepnu, ale teď jsem snad už z nejhoršího venku. Doufám, že těm smutnejm věcem je už definitivně konec,“ věří Pepíček Zíma.

Král české dechovky se ještě krátce před operací stavil ve studiu na natáčení cédéčka Daniely Magálové, s níž si střihl duet. „Byl jsem strašně potěšený, že mě přizvala ke spolupráci. Rád jsem si zazpíval. Jinak je to čistě její deska s cimbálovkou. Vím, že jí tam ale zpívá ještě třeba Bohuš Matuš (50),“ dodal Zíma závěrem.

Reklama

Další články

Načítám