Hlavní obsah
Sabina Tesařová
Článek

Dva známí čeští zpěváci Lucie Vondráčková (44) a Petr Kolář (56) společně nazpívali pohodový vánoční duet s názvem Vánoce bílý. K němu byl natočen i videoklip, který oba interpreti zveřejnili na svých účtech na Facebooku. Ohlasy fanoušků jsou natolik pozitivní, že se zpěváci rozhodli poděkovat za milé vzkazy tím, že skladbu zpřístupnili zdarma ke stažení.

„Krásné Lucinko, jen tak dál,“ nebo „Krásná, nádherná a čistá písnička,“ to jsou některé z reakcí, které se objevily na sociální síti. Videoklip má své jedinečné kouzlo i díky tomu, že se v něm objevily děti, které odehrály jednotlivé obrazy s vánoční tématiku. „Bezprostřednost dětí evokuje velice nenucenou a laskavou atmosféru, to, co dělá Vánoce Vánocemi," popisuje klip režisér Allan Šubert.

„Chtěli jsme s Petrem, aby byl klip hlavně o dětech. My jsme jen dva průvodci, kteří se po letech rádi potkali a nechali se posypat sněhem," říká s úsměvem Lucie Vondráčková a Petr Kolář k tomu dodává: „Jen jsme museli počkat, až se Lucka stane matkou, aby poslání této vánoční písně bylo naplněno, má teď v hlase navíc něhu.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám