Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nabrat trochu té svalové hmoty na léto, to by jistě uvítala většina mužů, ale už méně se jich skutečně dokope k tomu, aby pro to něco dělali. Syn Arnolda Schwarzeneggera Patrick ale moc dobře ví, že mužná muskulatura není zadarmo a včas začal posilovat. Devatenáctiletý pohledný mladík má možná vzor i ve svém otci, který ještě před svou politickou i hereckou kariérou dosáhl vrcholu i v kulturistice a bodybuildingu.

Jeho otec ale začal aktivně posilovat už od patnácti a ve dvaceti poprvé vyhrál nejslavnější amatérskou cenu v bodybuildingu Mr. Universe, aby se později stal sedminásobným držitelem nejprestižnějšího titulu Mr. Olympia. Takové ambice Patrick nejspíš nemá, ale líbit se svým vrstevnicím rozhodně chce. Proč by si tedy nedopomohl opálenou a vyrýsovanou figurou?

Patrick, který se občasně věnuje modelingu i herectví, je horké zboží a pokukovala po něm prý i Kristen Stewart. Poté, co dívky uvidí jeho fotku z posilovny, kterou poslal na svůj Twitter, mu fanynky určitě ještě přibydou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám