Hlavní obsah
Sabina Tesařová
Článek

Lady Gagu (38) asi ještě dlouho neuvidíte vykračovat si v obyčejném a pohodlném oblečení, jako jsou džíny, nebo dokonce tepláková souprava. Kontroverzní zpěvačka miluje outfity, kterými může šokovat své okolí. V jednom takovém nedávno navštívila Moskvu.

Navzdory teplotám pod bodem mrazu se Gaga rozhodla pro bizarní outfit, který sestával z průsvitného korzetu, jenž odhaloval její podprsenku, z dlouhé rozevřené sukně, z bot na vysokém podpatku, ze slunečních brýlí a z huňaté čepice. Vlasy měla navíc ozdobeny zlatými glitry a na oděvu se jí blýskalo velké množství ozdobných výšivek.

Gaga, která svou návštěvu jedné ze zemí bývalého Sovětského svazu zakončí koncertem ve výše zmíněné Moskvě, přiletěla do Ruska v pátek. Měla namířeno do Petrohradu, kde vystoupila v souvislosti se svým Born This Way Ball Tour. Po svém příjezdu zpěvačka poděkovala ruskému premiérovi Medveděvovi za jeho obranu práv gayů.

„Děkuji vám, pane premiére Medveděve, za to, že nestojíte při vaší stranické anti-gay propagandě a místo toho podporujete můj koncert a fanoušky po celém Rusku. Přijměte, prosím, můj vděk, těším se na vystoupení v Rusku a na oslavy spojení našich kultur,“ napsala o víkendu na svém účtu na Twitteru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám