Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak to je neskutečný úspěch. Když se začalo mluvit o tom, že se česká dívčí kapela snaží prorazit v Británii, samozřejmě jsme jim přáli úspěch. Ale že to půjde takovým hopem, to jsme opravdu nečekali. Holky už mají za sebou mezinárodní hudební festival Allstars Summer Festival v Readingu, kde jim tleskalo patnáct tisíc diváků.

České puberťačky ve věku od třinácti do patnácti let neustále pendlují mezi Českem a Londýnem. Tam nyní pracují ve studiích, připravují klipy a pracují na své zahraniční kariéře. Na tom zase tolik mimořádného není, až na to, že je jejich mezinárodním manažerem Denis Ingoldsby, který proslavil megaúspěšný projekt Tatu. A jejich agentem je Paul Fitzgerald, který je zároveň agentem světového chlapeckého fenoménu One Direction. To je opravdu ostrý start kariéry.

A jak to dívky prožívají? "Tak ten koncert, to byl strašnej hukot. Byly jsme dost nervózní, ale jak vyjdete na pódium, všechno spadne. Strašně jsme se těšily, zpívaly jsme úplně nové songy, tak tím to bylo lepší. Hned po nás šla na pódium Jessie J, a to jsme koukaly s otevřenou pusou, je to obrovská hvězda," rozplývala se děvčata, která mj. vystoupí 7. července v Hyde Parku na stejném koncertě jako například Jennifer Lopez.

Stěžovat si prý nemohou ani na anglické publikum. "Nejdříve jsme koukaly, proč lezou na pódium ty děti, ale jak jsme začaly zpívat, tak se chytly a rozjely to s námi. Na konci byl potlesk úžasný, vůbec se nám nechtělo z pódia dolů. Tohle byl náš sen," dodaly 5 Angels, které budou mít sice kvůli natáčení a přípravám desky, která by měla být hotová v září, podstatně kratší prázdniny, ale ani trochu je to nemrzí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám