Hlavní obsah
Článek

Tak tohle je úděl zpěvaček a hereček, které jsou sice výborné ve svém oboru, ale upsaly se k účinkování v reklamě. A pokud je ta reklama výrazná a objevuje se často, tak už je nemáme spojené s uměním, ale s produktem, který propagují.

Přesně tohle se stalo talentované zpěvačce, herečce, textařce a také pedagožce Janě Vaculíkové. Sice se objevila v mnoha televizních seriálech a divadelních muzikálech, dokonce si zahrála vedle Lucie Vondráčkové druhou hlavní ženskou roli ve filmu Kvaska, ale když ji vidíme, okamžitě se nám vybaví reklama na piškoty, ve které hrála krásnou čarodějku. A to už je to spousta let.

Jana se mezitím vdala, porodila a trochu se stáhla z očí veřejnosti, teď se ale vrací prostřednictvím autorského alba s vhodným názvem Návraty, které pokřtila ve svém rodném jihomoravském Bzenci. "Jsem líný a pohodlný býk, k tomuhle počinu mne v podstatě dokopal můj muž. Nebýt jeho, hrála bych pořád jenom pro kamarády a s kytarou," svěřila Jana, která většinu písniček sama napsala a jsou inspirovány jejím životem.

Reklama

Další články

Načítám