Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečku Míšu Dolinovou (60) už její starší dcera skoro přerostla. Šestnáctiletou Terezu s sebou Míša vzala na premiéru fantasy Hobit a obě byly nadšené. "Původně měla jít i třináctiletá Julinka, ale onemocněla, tak jsme vzaly Terezinu spolužačku," vysvětlila, že obě slečny nebyly její.

Herečka je ráda, že se její dcery nepomamily a neinklinují k herectví. "Terezka je na víceletém gymnáziu, má dva roky do maturity. Je sice múzicky nadaná, jde jí hlavně kreslení a navrhování kostýmů, ale nemyslím, že se vydá touto cestou. Je ještě nevyhraněná," míní.

Mladší Julie je v osmé třídě a také se bude pokoušet o gymnázium. "Musím obě pochválit, jaké jsou šikovné v kuchyni. Strašně rády a výborně pečou. Každý víkend máme doma nějakou buchtu, koláč nebo dort. A vánoční cukroví už mi také napekly ony. Manžel, který sladké miluje, je nadšený z toho, co vyženil," smála se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám