Hlavní obsah
Článek

O zpěvačce Madaleně Joao se v zákulisí šoubyznysu proslýchá, že má radši drobná dívčí tělíčka než mužskou náruč. A asi nejde vyloženě o lež, protože dívka, známá ze SuperStar, přiznala, že už ji nebaví žít jen se ženou. Kdo ví, třeba vážně nešlo čistě o kamarádský vztah. „Bydlím se svou manažerkou, ale tomu je konec. Už nechci být dál za lesbu. A ve skutečnosti jsem opravdu na chlapy,“ dušuje se překvapivě otevřeně Joao.

V současné době probíhá její soukromé výběrové řízení na muže, ale nikdo jí prý ještě nevyrazil dech. „Nebráním se žádnému experimentu, ale vím přesně, co chci. Pro mě je u muže velice důležitý úsměv, čisté ruce a boty,“ tvrdí Joao.

A kvůli spekulacím o své jiné orientaci přidává zážitek z puberty. „V šestnácti jsme se zkoušely líbat s kamarádkou na záchodě, protože jsme měly čerstvě piercing v jazyku a chtěly jsme zkusit, jak se s tím líbá, ale mě opravdu přitahují muži,“ dušuje se Madalena, která se těší, až opět narazí na nějakého šikovného experimentátora. Stále prý vzpomíná na úžasné milování s bývalým přítelem ve vlaku.

„Kvůli zpěvu ale muže nemůžu zase moc řešit. Připravuji se totiž opět na zpívání v Německu a dalším velkým úspěchem je účast na velkém festivalu v Bělorusku, kde budu letos v červenci reprezentovat Českou republiku,“ dodává Joao.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám