Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Nadměrné pocení během letních veder známe snad všichni. Ale co dělat, pokud se potíte na nejrůznějších částech těla i v absolutním klidu, potažmo při obchodním jednání, pracovním pohovoru či jiné, více či méně stresové situaci? Čeští lékaři přinesli na toto téma jednoznačnou odpověď. Pojďme si řešení nazvané Electro Antiperspirant představit blíže.

Co je Electro Antiperspirant?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Electro Antiperspirant je inovativní zdravotnickou pomůckou, sloužící k odstranění nadměrného pocení, tzv. hyperhidrózy, v oblasti dlaní, chodidel, podpaží, hlavy, břicha, hrudníku, zad a dalších částí těla. Jedná se o precizní řešení, které bylo vyvinuto ve spolupráci s předními českými lékaři a vědci za jediným účelem. Definitivně vyřešit problémy s nadměrným pocením u každého, koho tato nepříjemná diagnóza trápí.

100% řešení doporučované předními českými lékaři

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ještě nedávno byli pacienti trpící nadměrným pocením odkázáni pouze na neúčinné antiperspiranty, drahý botox (klobásový jed) nebo rizikovou operaci. Už samotný výčet těchto metod nepůsobí povzbudivě. Electro Antiperspirant je však jiný! Jako jediný na světě má klinicky prokázanou účinnost u 100% pacientů a co víc, v České republice se za něj postavili ti nejrenomovanější lékaři v oblasti léčby kožních chorob. Jejich vyjádření a videozáznam z přednášky klinické studie můžete nalézt na odkazu uvedeném níže.

Snadné používání a záruka vrácení peněz

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Používání Electro Antiperspirantu je velmi snadné a po přečtení návodu ho zvládne používat každý. Na níže uvedeném odkazu jednoduše zadáte objednávku a přístroj vám bude doručen až domů zcela zdarma do druhého pracovního dne. Základní balení obsahuje vše potřebné pro terapii rukou, nohou a podpaží. Na ostatní partie slouží přídavné adaptéry. Speciálně pro ženy a jedince trpící opravdu silným pocením podpaží pak slouží komfortní adaptéry do podpaží. Electro Antiperspirant navíc jako první a jediné řešení na trhu nabízí unikátní 50denní záruku vrácení peněz! Nejste s jeho účinky spokojeni? Zašlete ho zpět na adresu uvedenou v návodu a dostanete své peníze zpátky.

Prožijte své první léto v absolutním suchu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Electro Antiperspirant jako jediný na světě nabízí ucelené řešení pro tolik tělesných partií. Pocení vás zbaví rychle a na dlouhou dobu, bez vedlejších účinků, které jsou pro jiná řešení zcela běžné. I proto ho v dnešní době používají lékaři i pacienti na všech světových kontinentech. Zpočátku budete přístroj používat častěji, až do úplného zastavení pocení. Jakmile dosáhnete tohoto stavu, který přetrvává i po několik měsíců, nastává udržovací fáze léčby, která žádoucí efekt dokáže donekonečna prodlužovat pouze za cenu dobití obyčejných tužkových baterií. To vše v pohodlí vlastního domova, bez nutnosti kamkoli docházet. Pokud vás nadměrné pocení do dnešní doby pouze omezovalo a nedovolilo vám skutečně žít, je Electro Antiperspirant tím pravým řešením jak prožít své první léto v absolutním suchu.

Další články

Načítám