Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Po dvou letech vývoje a testování vstupuje na trh český přípravek Protopan® Sun Protect - opalovací krém s ochranným faktorem 25, upravený speciálně pro citlivou a narušenou atopickou pokožku. Neobsahuje tradiční látky, obsažené v běžně prodávaných přípravcích, které atopickou pokožku dráždí. Krém obsahuje všechny potřebné ochranné a hydratační prvky, parfemace je přitom zcela vynechána.

Protopan® Sun Protect 25

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Protopan® Sun Protect 25, vyvinutý a vyrobený v České republice, je novinkou v produktové řadě Protopan®, která se zaměřuje na komplexní péči o dermatitidou zasaženou pokožku. Jeho UV filtry poskytují vysoce účinnou ochranu před UVA i UVB zářením. Opalovací krém je balený v praktické lahvičce o obsahu 200 ml, která umožňuje pohodlnou aplikaci a zároveň zabraňuje, aby se dovnitř dostaly mechanické nečistoty. Unikátní systém také zajišťuje, že krém z lahvičky nechtěně nevyteče.

Protopan® Promašťovací mléko

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vedle opalovacího krému obsahuje řada Protopan® také promašťovací mléko, které je vhodné použít po pobytu na slunci a následné koupeli či sprše. Díky vhodně zvolené receptuře napomáhá pokožku promastit, zklidnit a následně regenerovat. Obsahuje ceramidy - zcela zásadní pro správnou funkci kožní bariéry a také kyselinu hyaluronovou, která váže vodu v kožních buňkách a mírní svědění. Neobsahuje parfemační složky, barviva ani lanolin, proto nepůsobí dráždivě a je velmi dobře snášeno.

Další články

Načítám