Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá vicemiss Markéta Divišová dva roky po porodu dcery Natálky předvedla své dokonalé tělíčko v plavkách. S manželem Tomášem Fuxou a dcerou vyrazili kvůli v Čechách nekončící zimě na Floridu.

"Dlouho jsme přemýšleli, jak rozbít nekonečnou zimu. Abych pravdu řekla, když padl nápad odletět na Floridu, bála jsem se té dlouhé cesty. Nakonec se ukázalo, že to byl skvělý nápad. Natálka cestu zvládla perfektně," řekla Super.cz Markéta.

Z dovolené byla nadšená. "Bydleli jsme v krásném golfovém resortu v útulném domečku s bazénem. Dopoledne jsme se koupali u bazénu a po obědě u moře. Natálka si moře a písek moc užívala, byla tam moc spokojená. Zahrabávali jsme se do písku, sbírali mušličky, stavěli hrady, pozorovali delfíny, želvy, a dokonce jsme viděli orla, jak ulovil obrovskou rybu z moře, odletěl s ní na vysoký strom a začal ji požírat. Po večerech jsme seděli přímo na pláži, kde byly dlouhé dřevěné stoly, lavice a grily, opékali jsme tu bezvadná masíčka. Byla to neuvěřitelná romantika. Zažívali jsme nekonečnou legraci hlavně s tím, když Natálka napodobovala místní obyvatele a snažila se mluvit anglicky," vzpomíná Markéta, kterou nyní čeká studium a práce. A také doufá, že konečně začne teplo.

"Dovolená nám velmi rychle utekla. Nejraději bych tam zůstala déle, ale povinnosti volají. Čeká mě focení nových fotografií pro kadeřnický salón Lenky Divišové a Libora Smrže, křest restaurace v Klecanech, zkoušky ve škole a také se chci začít opět věnovat grafice a zkusit sestavit pár grafik či maleb na malou vlastní výstavu," dodala Divišová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám