Hlavní obsah
Článek

Řecko už nepatří výhradně Heleně Zeťové (43). Další český zpěvák, který si brousí na tento trh zuby je Daniel Mrózek (31).

Finalista soutěže Hlas Česko Slovenska se vydal do země podlomené finanční krizí na základě pozvání vlivného řeckého mecenáše, aby zde absolvoval několik koncertů. Písně z jeho první desky prý mají podle umělcova managementu úspěch i u řeckého publika a tak se zpěvák chystá koncertovat v Soluni a na ostrově Kos.

„Mám radost, že jsem během cesty do Řecka zaujal i pár vlivných lidí, kteří mě mohou podpořit v nastartované kariéře a určitě tam natočím i jeden z dalších vyloženě letních klipů," prozradil své plány hezounek.

Zpěvák na jihu Evropy pouze nepracuje, ale také relaxuje. V současnosti si užívá plachtění na jachtě se zpěvačkou Elis a partičku kamarádů, viz fotky v naší galerii.

V průběhu plavby si Daniel mohl vyzkoušet i řízení plavidla, což jej natolik nadchlo, že se v době, kdy koncertuje v Chorvatsku, rozhodl zjistit všechny potřebné údaje a podmínky pro získání kapitánské licence. V Chorvatsku Daniel stráví týden, což je příliš krátká doba na to, aby se z něj mohl stát lodní kapitán. Jeho fanynky se tedy nemusí obávat, že by zběhnul od muziky na širé moře.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám