Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Victoria Beckham (50) je známá svou posedlostí štíhlou postavou a tím, že téměř nejí, ale v úterý během události, při které získal její přítel a manažer Simon Fuller hvězdu na Chodníku slávy v Hollywoodu vypadala Victoria nejen pohuble, přestože je v pokročilé fázi těhotenství, ale také velice bledě. Její alabastrová pleť v kombinaci s propadlými tvářemi, tělovou rtěnkou a černě orámovanýma očima tužkou, vypadala velice nezdravě a připomínala chodící smrt.

Snad se nechce ani věřit, že tato drobná žena mohla porodit tři syny a čtvrtého potomka právě čeká, její extrémní štíhlost totiž i při těhotenství téměř bije do očí. K tomu se bývalá členka úspěšné dívčí skupiny Spice girls rozhodně nehodlá vzdát enormně vysokých podpatků.

Na Victorii se navíc podepisuje i časté vyčerpávající létání mezi Los Angeles, kde má momentálně fotbalové angažmá její manžel David Beckham (48) a Londýnem, kde Victoria žije s dětmi. Manželka nejznámějšího fotbalisty světa se na události objevila v doprovodu svého nejstaršího syna Brooklyna v černých šatech z její vlastní kolekce na jaro a léto 2011.

Reklama

Další články

Načítám