Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pokud by Petře Faltýnové (46) přestala vynášet práce modelky a muži by ji přestali hýčkat (druhá varianta je hodně nepravděpodobná), tak se prý sexy brunetka s přehledem uživí. Faltýnová totiž myslela na zadní vrátka a začala studovat interiérový design.

A co přivedlo modelku k této profesi? „Několik bytů a baráků jsem už navrhla. Pak jsem se vždycky odstěhovala nebo změnila místo pobytu," vtipně glosovala kráska, která naposledy opustila manžela Simona Štekla, který pro ni vybudoval luxusní sídlo v obci Řitka.

Myšlenka proměnit koníčka v profesi se zrodila v Petřině druhém domově na Floridě. „V Americe jsem svým kamarádkám přetvářela byty a všechny byly spokojené," říká Petra, která znovu usedla do lavic z toho důvodu, aby se v této profesi naučila dělat věci technicky správně.

Pokud si myslíte, že se bytová designérka Faltýnová zaměřuje jen na luxusní značky, jste na omylu. „Jsem mistr na to dělat byty tak, aby to vypadalo draze, ale ve skutečnosti to bylo levné," prozradila nám Petra.

Reklama

Další články

Načítám