Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lenka Termerová (65) zdatně vítězí nad zhoubnou rakovinou prsu. Populární česká herečka prozradila, že jí v těch nejtěžších chvílích byla největší oporou dcera Martha Issová (31).

„Dcera mi pomohla velice a vůbec celá rodina. I když to pro ně samozřejmě asi muselo být těžký, protože člověk nikdy neví, jak tyhle věci dopadnou, takže se snažili být láskyplní, ale drsní, a nepochybovali o tom, že to dobře dopadne," prozradila v rozhovoru pro deník Aha! herečka a dále uvedla, že jí nejvíce pomáhal humor: „Martha má spoustu kamarádů, který já znám, protože k nám jezdí. Máme takový rituál, kdy se celá rodina shromažďujeme a přijdou i kamarádi našich děti. A to Martha vždycky chystala, aby jich tam bylo nejvíc."

I nyní herečce dobíjí baterky rodina a také vnučka. „Máme teď od dcery Marthy vnučku Františku, které je 11 měsíců, to je úžasný nabíjení. Ale jinak mám pořád co dělat, ráda sportuju, jezdím na kole, cvičím. Od dubna mám ale toho volného času minimálně," řekla v rozhovoru Termerová, kterou v současnosti nejvíce zaměstnává filmování seriálu Doktoři z Počátku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám