Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Patrik Rytmus Vrbovský (47) se jako správný raper prezentuje na veřejnosti jako pořádný drsňák. O tom, že jsou vulgarismy a drsná gesta jen štítem jeho citlivé duše, nemůže být ale pochyb.

Aby Rytmus uplatil svůj náročný životní styl, tak si za svá vystoupení účtuje pořádně vysoké honoráře. Teď nezvykle předvedl svou show zcela zadarmo. Jednalo se totiž o vystoupení na benefiční akci, která měla podpořit dobrou věc. „Mám strašně moc koncertů zadarmo. V tomto případě mi zavolal někdo, komu jsem zavázaný, tak jsem nemohl odmítnout," nechal se slyšet hudebník na koncertu R-Spekt, pořádaném na pomoc rodiny Marka Kvaltína, který před měsícem tragicky zahynul.

Přestože Vrbovský vystoupil bez nároku na honorář, nečeká, že by ho za to mělo okolí velebit do nebe. „Nechci, aby mě teď všichni vnímali, že jsem strašně hodný, protože dělám charitu. Měl jsem čas, rád jsem tady vystoupil, a pokud to pomůže, je to fajn, když jde se dál," snažil se svůj dobrý skutek zdůvodnit partner Dary Rolins (51).

Reklama

Další články

Načítám