Hlavní obsah
Článek

Hned, co Eva a Vašek Ševčíkovi odehráli loni sérii vánočních koncertů, tak odjeli na Floridu, kde zůstali až do konce dubna. Nejednalo se o klasickou dovolenou v pravém slova smyslu, neboť rodina zde žila s dcerou Evičkou.

Dcera známých hudebníků zde chodila do školy a Eva se zde zatím v teple pod palmami připravovala na start své sólové kariéry.

„Intenzivně jsem se učila nové písničky a mimo jiné jsme studovali angličtinu, na kterou jsme měli soukromé učitele," svěřila se Eva v rozhovoru pro deník Aha! a mimo jiné prozradila, že lekce cizího jazyka byly zcela zdarma. „Učili nás takzvaní volontéři, kteří se tam pohybují v různých oborech. Kromě výuky angličtiny cizinců také například dohlížejí na křižovatkách, aby děti nepřišly k úrazu," říká Eva.

Pro Ševčíkovi je Florida opravdu zemí zaslíbenou. Nemusí třeba ani platit za školné pro dceru. „Jednalo se o státní školu. Pokud máme smlouvu na nájemné, tak se za školu neplatí. Majitel domu platí z nájemného daně, ze kterých pak jdou peníze na tyto školy. Evička už předtím chodila na Floridě do školky i do školy."

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám