Hlavní obsah
Článek

Monika Marešová (49) poprvé velmi otevřeně promluvila o tom, jakou bolest jí svými nevěrami způsobil Leoš Mareš (47). „Konečně jsem bez úzkostí. V květnu jsem po čtyřech letech přestala brát antidepresiva," svěřila se deníku Blesk Marešová. Za její špatný psychický stav mohly zálety jejího stále ještě manžela Leoše Mareše.

„Byla jsem psychicky na dně, potřebovala nějakou berličku, o kterou bych se mohla opřít. Začala jsem kouřit - před rokem jsem přestala - a doktorka mi nasadila antidepresiva," svěřuje se Monika.

Největší trápení prožívala sympatická moderátorka během druhého těhotenství, kdy se provalily manželovy nevěry. Vzhledem ke svému požehnanému stavu ale na pomoc medikamenty neměla ani pomyšlení. „Všechno začalo, když jsem byla těhotná, takže mě to hodně sebralo. Abych to psychicky zvládla, chodila jsem na speciální terapie, kineziologii. Díky ní jsem dokázala fungovat a nemyslet na mé trápení.“

A jak se nyní Monika Marešová cítí bez antidepresiv? „Ty čtyři roky jsem žila v takové bublině, vlivem prášků mě tolik věcí nevytočilo. Děti klidně mohly skákat po hlavě a mě to většinou nechávalo v klidu, teď vypěním hned, když zazlobí," prozradila Monika v rozhovoru. Nyní je Marešová ráda, že má se svým manželem pohodový přátelský vztah.

Reklama

Další články

Načítám