Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Iveta Bartošová (†48) a Josef Rychtář (55) si mohou ze svého seznamu problémů jeden odškrtnout. Podle posledních informací Rychtář uhradil náklady na rozvodové řízení a nehrozí mu tak, že zůstane zcela bez finančních prostředků. Spoléhat se jen na příjem popové zpěvačky by nebyl asi žádný med.

Partner padlé popové princezny uhradil po rozvodu s bývalou manželkou Darinou Novotnou (54) jen část peněz a opomněl platbu exekutorských nákladů. Kvůli tomu mu hrozilo obstavení bankovního účtu.

„Z Centrální evidence exekucí vyplývá, že Josef Rychtář čelí jednomu řízení. Tento týden však uhradil zbytek dlužné částky, a exekuce tedy bude ukončena," řekla deníku Aha! mluvčí Exekutorské komory České republiky Petra Báčová.

Po rozvodu dostal Rychtář za napadení exmanželky roční podmínku a peněžitý trest, který musí své bývalé choti zaplatit. Takže vlastně stále ještě není vyhráno.

Reklama

Další články

Načítám