Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Ilona Csáková (53), která si plnými doušky užívá mateřskou dovolenou se svým druhorozeným synem Dominikem, se po delší odmlce objevila ve společnosti. Poprvé od zářijového porodu se objevila na veřejnosti a zazpívala v pražské Lucerně jako host skupiny Kamelot.

Ti, kteří čekali, že se kdysi populární diva, která je nechvalně známá svými váhovými výkyvy a celoživotním bojem s jojo efektem, objeví stejně jako po prvním porodu štíhlá jako proutek, byli zklamaní.

Po prvním porodu syna Daniela se Csáková dala velmi rychle do parády a ve společnosti se objevila ve fantastické formě. Ačkoli poslední měsíce běhá hned kolem dvou dítek, na její postavě to příliš vidět není.

Csáková, která v zákulisí rozdávala úsměvy, zářila štěstím a k manželovi se před fotografy demonstrativně vinula jako liána, zvolila osvědčenou černou barvu. Přesto bylo znát, že několik poporodních kil se jí ještě shodit nepodařilo. Plné tvary a faldíky jsou tak zřejmě důkazem toho, že se zpěvačka do práce nejspíš nepožene a svou vysněnou roli maminky na plný úvazek si bude s rodinkou v Soběšicích užívat dál.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám