Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Nedávný nečekaný rozkol v klanu Štiků, bulvárně nejpropíranější rodinky v Česku, překvapil leckoho. Ornella Štiková (31) se totiž po hádce odstěhovala od svých rodičů k milenci Josefu Koktovi a tvrdila, že ji matka jen peskuje. Nyní Super.cz odhalila celou pravdu. Proč už nemůže svou matku vystát? „Pořád řešila jen samé reklamy, byla hladová a chtěla stále víc. Měla mě jen jako loutku, vůbec ji nezajímalo, jak mi je, hlavně aby bylo co nejvíc peněz,“ svěřila nám Ornella.

Vzpomínáte si na období, kdy Ornella byla v médiích snad každý den? To už dávno neplatí. Propagovala tehdy jednu firmu za druhou, a jak se nám svěřila, vše to měla být práce její matky, pod jejíž nadvládou si připadala jak hadr na koštěti. Její vztahy s „vedoucí projektu Ornella“ jsou proto nyní na bodu mrazu.

„S mámou se nebavím. Naštvala mě. Neustále mě jen peskovala a chtěla víc a víc reklamních akcí. Pořád jen něco domlouvala, chtěla za to moc peněz a já abych to odskákala. A taky bez mého vědomí rušila to, co jí přišlo za málo peněz,“ prozradila nám svůj úhel pohledu Ornella.

Ta prý dokonce dostala od jedné televize nabídku na velký projekt, při kterém by televize sledovaly její dennodenní život. „Nabízeli skutečně horentní částku, jenže to se mámě nezdálo. A i tak z toho chtěla půlku. Když jsem jí řekla, že se mi to nelíbí, radši to zrušila. Opravdu to vypadalo, že mě nemá ráda. Ani se mě nezeptala, jak mi je, neustále řešila jen peníze,“ prohlásila smutně mladá Štiková.

Ornelle prý už Monika Štiková dávno nepřipadá jako milující matinka. Přesto se ale snaží komunikovat alespoň s otcem, s nímž dohaduje hlídání syna Quentina. Nechce se prý mstít a být zlá, a proto rodičům syna půjčuje, aby si ho také užili.

Reklama

Další články

Načítám