Hlavní obsah
Článek

Ještě jako dítě snívala Meredith Prince z newyorského Rochesteru o tom, jak se bude sebevědomě promenádovat po pláži v bikinách stejně jako její seriáloví hrdinové v Pobřežní hlídce. Jenže se až příliš skamarádila s jídlem a brzy bylo jasné, že její představy zůstanou skutečně pouze v rovině snění. Ve čtyřiadvaceti totiž vážila už pořádných 142 kilogramů a břicho jí viselo směrem k zemi. Pomoc nakonec přišla rovnou z řad jejích dětských idolů.

Meredith nemohla pořádně ani chodit, aniž by se hned nezadýchala, a to ji vedlo k rozhodnutí přihlásit se do hubnoucího pořadu Extreme Weight Loss. K jejímu obrovskému překvapení ji skutečně z tisíců zájemců vybrali.

Ovšem ještě větším šokem bylo, kdo jí v hubnutí měl pomáhat. Nebyla to Pamela ani Carmen, nýbrž jediná hvězda Pobřežní hlídky, která si sama drastickým hubnutím musela projít - Nicole Eggert. Představitelka roztomilé Summer Quinn totiž během těhotenství velmi přibrala a shazování kil jí dalo pořádně zabrat. Teď veškeré své triky poradila i mladé ženě a řadu sportovních aktivit s ní i absolvovala. Jak se jim to společně podařilo, se můžete podívat ve fotogalerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám