Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve svých devatenácti letech se stala Rachel Aldana držitelkou titulu 'největší přírodní poprsí Velké Británie'. Tehdy dosahovala její podprsenka velikosti deset. Jenže ňadra ještě nebyla u konce s vývojem a během dvou let se Rachel zastavila až u dvanáctek. Ačkoli by se zdálo, že si tím pouze pojistila své prvenství, nebylo tomu tak, na scéně se totiž objevila devětadvacetiletá Donna Jones s vnadami ještě o číslo většími. To Rachel sice sesadilo na druhou pozici, ale to jí rozhodně nebrání, aby svých předností využila ke svému prospěchu.

Půvabná brunetka s extrémní výbavou totiž začala natáčet videa, kde její prsa mají hlavní roli. Aldana se naučila nestydět se a s tím, čím ji příroda obdařila, se naopak pořádně pyšnit. Proto má i svou početnou fanouškovskou základnu. Kromě své vlastní webové stránky s placenými videi sdílí se svými 17 569 následovateli na Twitteru rovněž velmi peprné snímky.

Zda se stále ještě živí svou dřívější profesí kadeřnice, není známo, ale vzhledem k tomu, že už před lety kvůli váze ňader trpěla silnými bolestmi zad a za pevné podprsenky utratila tisíce liber, je dost možné, že už se raději nechává živit pouze svými obdivovateli.

Reklama

Další články

Načítám