Hlavní obsah
Článek

Byli jsme svědky toho, jak známý český playboy vozil ve svém fáru modelku, herečku a blogerku Nikol Moravcovou (36). Že by se pověstný lovec slavných žen, který chodil s modelkami Agátou Prachařovu (38), Markétou Vlachovou a Kateřinou Sokolovou (34), rozhodl vyrýt na pelest své postele další zářez?

Zjistili jsme, že to není úplně pravda. Moderátorka, herečka a fashion blogerka se zúčastnila na autodromu v Písku akce nového projektu, který si klade za úkol zvyšování obecné motoristické gramotnosti. Právě při této příležitosti blonďatou krásku povozil ve svém bouráku bývalý jezdec F1, který zde funguje jako instruktor.

„Ráda zkouším nové věci a adrenalinové sporty, a když jsem se od kamaráda a závodníka Honzy Charouze dozvěděla o tomto projektu, tak jsem to neváhala zkusit. Sice jsem na okruhu byla jediná holka, ale řízení speciálně upraveného auta byl takový zážitek, že bych to doporučila každé mé kámošce nebo jako dárek pro jejich přítele," svěřila se nám nadšená Nikol.

A jak modelka po lekci řízení a správného chování za volantem dopadla? „Nikol byla na okruhu a ještě k tomu v silném voze úplným zelenáčem, ale vedla si dobře. S rozumem zrychlovala a během půl dne byl vidět veliký progres, ačkoliv se ze začátku snažila prosadit myšlenku, že nejdůležitější na řízení je, jak u toho vypadáte,“ hodnotil výkon novopečené závodnice instruktor a závodník Jan Charouz.

Reklama

Další články

Načítám