Hlavní obsah
Článek

Teprve nedávno se provalilo, že moderátorka Ranní show na Evropě 2 Lucie Šilhánová opět randí s naším nejlepším badmintonistou Petrem Koukalem, s nímž se rozešla začátkem roku.

Teď se ruku v ruce poprvé od svého rozchodu objevili na veřejnosti a moc jim to oběma slušelo. Sličná moderátorka navíc odkryla svůj přirozený půvab, když neváhala ukázat se bez make-upu. Šilhánová utužovala svůj vztah s fešným badmintonistou na akci, kde si oba mohli dokázat pravdivost pořekadla, že „láska prochází žaludkem“.

Vychutnávali si totiž labužnické grilování pravých argentinských steaků, na které jen tak nezapomenou. Argentinští kuchaři jim na akci servírovali lahodné maso a vše doplnili výtečnými argentinskými víny.

„To maso je balada,“ vychutnával si mlsný sportovec hovězí z pravé argentinské farmy a hned tak naznačil Lucii, co mu má doma pravidelně připravovat k večeři.

Argentinské lahůdky přilákaly také zpěvačku Jitku Zelenkou (73), která na gurmánské akci oslavila své narozeniny. S fotbalistou Antonínem Panenkou si zatančila tango a všem přítomným hostům opět dokázala, že rozhodně nevypadá na to, že už dávno překročila šedesátku. Naopak, svým neutuchajícím elánem by hravě strčila do kapsy i mnohem mladší zpěvačky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám