Hlavní obsah
Článek

Miss Veronika Chmelířová před natáčením videoklipu pro válečné veterány z Afganistánu neprozradila, že už má jeden klip za sebou. Před Kanárskými ostrovy točila ve svém rodném Znojmě. A jak to vlastně vypadalo?

"Vše vzniklo celkem originálně a spontánně už v červnu 2012. Stalo se, že pro podporu větší tvůrčí fantazie jsem do sebe kopl slušnou dávku výborné slovácké slivovice, usnul u sebe ve studiu na stole - no a ráno jsem k mému překvapení zjistil, že jsem napsal a nahrál nový song - Holka z magazínu," vyprávěl znojemský muzikant Luděk Minka.

K tomu, aby na natáčení klipu k písničce oslovil právě Veroniku Chmelířovou, jej přiměl fakt, že Veronika pochází také ze Znojma. "No a partu kamarádů - muzikantů, skvělý dům na natáčení a šikovného kameramana už nebyl problém sehnat. Roli zamilovaného prostého vesničana jsem dal já," doplnil.

"Musím uznat, že Veronika se role ujala velmi profesionálně, i když se prvně trochu zalekla exteriéru - poblíž hlavního tahu městem, kde jsem kolem ní zamilovaně pobíhal s kytkou zvadlých vlčích máků a ona mě prostě jen odháněla," prozradil děj. "O tom, že jsme to asi dávali dost poctivě, svědčí to, že jeden její známý, co v této ulici bydlí, chtěl volat policii aby jí pomohl od toho otrapy," smál se. Veroničin manžel, hokejista Milan Procházka, chtěl mít vše pro jistotu pod kontrolou, a tak se ujal role fotografa.

"Premiéru klipu už jsem 2x kvůli vytíženosti přesunul, takže nakonec vyjde, po zkonzultování finální verze s Veronikou, až v lednu 2013. A jelikož se jedná o píseň o lásce, bude to vlastně ke svatému Valentýnu vhodná motivace pro nesmělé hochy z vesnic, jako jsem já," uzavřel muzikant.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám