Hlavní obsah
Článek

Misska a modelka Eva Čerešňáková (26) by se klidně mohla živit jako nespoutaná tanečnice u tyče.

Svou dokonalou postavičku si totiž formuje speciálním cvičením právě u tyče. Nikoliv však v nočním podniku pro pány, jak by se na první pohled mohlo zdát, ale ve speciálním fitness centru.

„Loni mě kamarádka přemluvila, ať s ní začnu chodit cvičit 'na tyč'. Já jsem si myslela, že si ze mě dělá srandu, že mám jako začít tančit u tyče? Ale nechala jsem se přesvědčit a slíbila jí, že s ní na pár tréninků půjdu. Asi před rokem jsem tak začala trénovat u tyče a cítím, jak mi to zpevňuje a tvaruje tělo opravdu skvěle,“ prozradila Super.cz nadšená Čerešňáková, která si pochvaluje zejména to, jak si zpevňuje problémové partie.

„I když je na první pohled evidentní, že to je 'u tyče', nejedná se o žádné kroucení kolem tyče, jak si lidé pohyb gogo tanečnic, a tedy jakýkoliv pohyb u tyče, představují. Je to pořádná makačka,“ vysvětluje modelka, jež díky tyči dokonce zhubla několik kilo.

„Sice jsou tréninky velmi náročné a někdy se stane, že mě opravdu ruce i nohy další dny pořádně bolí nebo mám od tyče modřiny, ale baví mě to čím dál víc. V dnešní době žije mnoho lidí ve stresu, pravidelně se nestravuje či někteří kvůli hubnutí zase hladoví. Raději budu sportovat a makat u tyče, než abych hladověla. Snažím se mít zdravý a vyvážený zdravotní styl jako prioritu,“ uzavřela spokojená kráska.

Reklama

Další články

Načítám