Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Příbuzná zakladatele nejslavnější sítě rychlého občerstvení na světě Renata Abtová na tiskovce k Muži roku 2013, kam dorazila coby manažerka pohledných bronzových olympioniků ze čtyřkajaku, upoutala pozornost svým mohutným hrudníkem. Přitom ještě před patnácti lety by jí směle mohli říkat Rovinová-Plošinová. „Znám ji hrozně dlouho, dřív měla ňadra nulky,“ svěřil se Super.cz dlouholetý kamarád manažerky a přítelkyně sportovců i celebrit. Přečtěte si, jak překvapivě a bohužel i bolestně přišla ke svým obřím ňadrům a podívejte se na ten zázrak přírody ve fotogalerii!

„Myslím si, že tohle není věc, o které bych chtěla hovořit. Je to soukromá záležitost,“ reagovala sama Abtová na dotaz Super.cz, jestli je pravda, že velké poprsí má prakticky jen pár let, a ne kvůli zásahu plastických chirurgů.

Naštěstí tamtamy fungují skvěle, a tak se nám podařilo zjistit, jak to s po mozku nepřitažlivější částí těla této půvabné dámy vlastně je. „Renatě narostla prsa během těhotenství. Ještě víc jí ale zmohutněla později, když prodělala nějakou závažnou nemoc. Vzbouřily se jí v těle hormony a nakonec měla dokonce větší sedmičky. Jenže to jí nedělalo zdravotně dobře, takže si je nechala o dvě čísla zmenšit,“ potvrdil nám informátor.

Abtová se nyní proto chlubí poprsím velikosti pět. A jak ukázala na akci pořadatele charit Davida Novotného, umí svůj hrudní koš dokonale nosit!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám