Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Český daviscupový hrdina, úspěšný tenista Lukáš Rosol, má slabost pro krásné ženy, které ho umí hodně rychle dostat do chomoutu. Do atraktivní moderátorky Televizních novin Michaely Ochotské (39) je zamilovaný až po uši a po několikaměsíčním randění ji dokonce požádal o ruku.

Zásnubní prstýnek za půl miliónu jí navlékl na prst koncem května v Paříži. Rosol už má přitom za sebou jedno nevydařené manželství s ženou, která je na první pohled pravým opakem Míši Ochotské.

V listopadu roku 2008 se po roční známosti oženil s pohlednou atletkou Denisou Ščerbovou, jež před ním chodila s výškařem Jaroslavem Bábou. Manželství se sympatickou brunetou s dokonale vysportovanou postavou, která má na svém kontě senzační vítězství na halovém evropském šampionátu v Paříži v běhu na 400 metrů, však vydrželo necelé tři roky. Vztah prý ztroskotal na časové zaneprázdněnosti obou sportovců.

Rosol však na lásku na celý život nezanevřel a tentokrát se zamiloval do křehké blondýnky s ďáblem v těle Míši Ochotské. Opět se s ní zasnoubil po krátké známosti a tentokrát věří, že nebude mít štěstí jenom ve hře, ale i v lásce.

Míša s Lukášem tráví veškerý svůj volný čas. Pokud zrovna nemoderuje, pravidelně za ním cestuje na turnaje a fandí mu v hledišti, na což jeho bývalá žena neměla čas. Až čas ukáže, zda si Lukáš Rosol konečně našel tu pravou. Ochotská totiž není zasnoubena poprvé. Roku 2010 ji požádal o ruku slovenský podnikatel Adrian Pituch. Ze svatby ale nakonec sešlo a idylický páreček oznámil rozchod.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám