Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jednadvacetiletou herečku Malvínu Pachlovou jistě znají všichni diváci Ulice coby barmanku v hospodě U Henryho. Tam sice může rozehrát své herecké umění, ale všechny své půvaby tam ukáže jen stěží. Proto nahlédněte do naší galerie a pokochejte se smyslnými fotkami krásné herečky, které vás dost možná zbaví slov.

Studentka šestého ročníku Pražské konzervatoře je totiž ztělesněním ženskosti, které dal vyniknout fotograf Jakub Ludvík, o němž se říká, že dokáže před objektivem foťáku svléknout každou ženu. I Malvína se neostýchala odhodit podprsenku a vystavit na odiv své přednosti.

Přestože je krásnou ženou a mohla by se klidně věnovat modelingu, dala přednost herectví, k němuž inklinuje od dětství. Aby ne, když k tomu má geny. Její rodiče se také věnují divadlu. „Vyrůstala jsem v herecké rodině, maminka je ředitelka Branického divadla a táta učí na hereckých školách akrobacii,“ prozradila Malvína Super.cz.

Nejen na televizních obrazovkách ji však můžete vidět. „V současné době hraji s agenturou Harlekýn, se kterou jezdíme po republice, nebo nás diváci mohou vidět v Branickém divadle, Divadle u Valšů a školním Divadle na Rejdišti,“ vypočítala Malvína své současné herecké aktivity.

A prozradila na sebe také informaci, která hlavně pánům, kteří by si na mladou herečku snad chtěli dělat zálusk, radost neudělá. Malvína je šťastně zadaná. „Můj přítel je také herec. S Honzou Maléřem jsme se potkali díky společným kamarádům,“ řekla krásná herečka, která svou tvůrčí povahu nezapře. „Ve volném čase hrozně ráda vyšívám a dělám ruční práce. Baví mě například dělat šperky nebo zdobit kabelky,“ dodala Malvína.

Reklama

Další články

Načítám