Hlavní obsah
Článek

Ředitelka nadace Kapka naděje Vendula Svobodová (52) asi nemá štěstí na muže. Po rozvodu s Patrikem Aušem se začala objevovat po boku distingovaného podnikatele Vladimíra Waase (53) a zdálo se, že konečně nalezla lásku svého života. Jenže románek s ním už je také minulostí. „Přestala jsem se vedle něj cítit jako žena,“ tvrdí překvapivě drsně Vendula. Znamená to tedy, že Waas byl pro Vendulu málo chlap?

Že Svobodová randí s pohledným padesátníkem, se veřejnost dozvěděla na začátku listopadu, když vyšly fotografie, na nichž se opilá dvojice vášnivě líbala po návštěvě večírku. Rozvedený otec dvou dětí později oficiálně řekl, že si dokáže představit, že si Vendulu vezme. „V mých předchozích vztazích jsem se snažil, aby to vyústilo do nějakých trvalých svazků. Vždycky tam tento záměr byl a s Vendulkou jsem také připraven jít do vztahu naplno,“ tvrdil tehdy a i Vendula by se sňatku v té době nebránila.

O svém expartnerovi mluvila jen v superlativech. „Láďa je bezvadnej člověk. Je chytrej, milej, příjemnej, a hlavně je i praktickej. Třeba teď spravil rozbitý zrcadlo místo starožitníka, to je neuvěřitelný. Dělá takový věci, který jsem já nikdy v životě nezažila. Jsem z toho úplně unešená,“ básnila o Waasovi.

Jenže dnes už o něm tak nadšeně nemluví. Co se stalo, že došlo k rozchodu, to neprozradí. „Máme jiný náhled na život. Ale vážně stojím o to, abych o Vláďu nepřišla jako o kamaráda,“ tvrdí Vendula Svobodová, která se tak snaží vztah ukončit méně dramaticky než své manželství, o němž kolovaly hororové zkazky.

Reklama

Další články

Načítám