Hlavní obsah
Článek

Peněz není nikdy dost, a když nutně potřebujete auto, začnete zkrátka pátrat, kde si na něj výhodně půjčit, abyste takříkajíc neprodělali kalhoty. V tom případě určitě nepřehlédněte Nejlepší autopůjčku. Vyjde vás rozhodně výhodněji než v bance, dostanete až 300 000 Kč a půjčka je schválená za 10 minut. A když dodáme, že u vybraných partnerů dostanete slevu na vůz až 50 000 Kč, nemusíte dál hledat.

Velmi pěkná Škoda Fabia 1.2 hatchback, z roku 2008, po prvním majiteli, najeto pouze 55 012 km

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jeden z nejvyhledávanějších modelů. Zachovalý a prověřený vůz po pečlivém majiteli, s pravidelným servisem a bohatou výbavou. Ženy ocení lehké řízení. Výbava nabízí počítač, litá kola, klimatizaci, el. zrcátka, ABS, centrální zamykání a stereo. Že je to skvělá nabídka? Nemusíte se bát, že vám uteče. Vyřízení Nejlepší autopůjčky je nesmírně rychlé a jednoduché. Půjčky do výše 300 000 Kč jsou schváleny během 10 minut! Stačí vyplnit žádost na www. nejlepsi-autopujcka.cz a za chvíli je auto vaše.

Úžasná Škoda Octavia 1.9 TDI hatchback, z roku 2006, po 1. majiteli, najeto pouze 67 370 km

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jeden z nejúspornějších mladoboleslavských motorů. Prostorný rodinný vůz, koupený nový v ČR, po 1. majiteli se slušnou výbavou. Součástí je ABS, ASR, el. zrcátka, zámek zpátečky, počítač, klimatizace atd. Rádi byste si konečně pořídili pořádné auto, jako je například tato Octavia? S Nejlepší autopůjčkou pro vás žádný vůz není nedostupný. I když vás odmítnou v bance, u nás je cesta k vašemu vysněnému autu stále otevřená. Vyzkoušejte Nejlepší autopůjčku. U nás je schváleno 98 % žádostí o úvěr!

Výkonný a prostorný Ford Mondeo 2.0 TDCi combi, z roku 2009, po 1. majiteli, najeto pouze 59 682 km

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vysoce prostorné rodinné combi s dvoulitrovým dieselovým motorem. Nízké provozní náklady, nadstandardní výbava. Např. aut. klimatizace, isofix, ABS, ESP, ASR, multifunkční volant, navigace, dešťový senzor, interiér ve dřevě. Chtěli byste pro svou rodinu Ford Mondeo, ale bojíte se, že je pro vás nedosažitelný? I tento vůz si můžete bez problémů dovolit díky Nejlepší autopůjčce. Poskytujeme délku splácení až 84 měsíců. To umožní nastavit výšku splátek, které vám určitě takzvaně nepolezou do peněz.

Oblíbený Peugeot 307 1.6 16V hatchback, z roku 2008, po 1. majiteli, najeto pouze 43 597 km

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Designově povedený a prostorný vůz. Spolehlivý, se zajímavou výbavou. Součástí je automatická klimatizace, litá kola, el. okna a zrcátka, infix, zámek zpátečky, palubní počítač, stereo, centrální zamykání, ABS atd. Jste v důchodu a rádi byste jezdili tímhle spolehlivým a bezpečným Peugeotem? Máte však obavy, jestli vám na něj banka půjčí? Nedělejte si starosti. Právě proto je tu Nejlepší autopůjčka. Schválíme 98 % žádostí!

Elegantní a prostorné MPV Opel Zafira 1,9 CDTI, z roku 2009, po 1. majiteli, najeto pouze 80 578 km

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Úsporné a prostorné rodinné MPV s pravidelnými servisními prohlídkami a skvělou výbavou. ABS, ASR, ESP, automatická klimatizace, alu kola, palubní počítač, kožený interiér, multifunkční volant, polokožená sedadla. Chcete svou velkou rodinu vozit v tomto prostorném MPV? Nemusíte zatěžovat rodinný rozpočet vysokými výdaji. Nejlepší autopůjčka nabízí 0% akontaci a splátky, které se nastaví podle vašich potřeb.

Další články

Načítám