Hlavní obsah
Článek

Bývalá boubelka Kirstie Alley (60) se již více než dva měsíce věnuje několik hodin denně tréninku tanců, které předvádí každé pondělí se svým tanečním partnerem Maksimem Chmerkovskim v soutěži Dancing With The Stars. Na šedesátileté americké herečce se intenzivní pohyb podepsal výrazným úbytkem na váze. Kilogramy už nejdou dolů tak rychle. Přesto je herečka od minulého měsíce, kdy měla o 20 kilogramů méně než na začátku, ještě štíhlejší. Chmerkovskij s ní dokonce již bez problémů zvládá lehčí zvedačky.

Maksim se s Kirstie, která byla v pondělí večer nejdřív oblečená do hnědých dlouhých šatů, efektně točil. Držel ji za záda a ona se mu zapřela rukama o boky. Její taneční partner s ní pak rotoval ve vzduchu. Následně Alley odhodila hnědý hábit a začala tančit jen v přiléhavé černé kombinéze. Poté se k Maksimovi rozeběhla a ten ji vyzdvihl, přičemž měl jednu její nohu na rameni. Trošku krkolomně poté působil akrobatický seskok v podobě zahnutí a přehození nohou.

Přestože ze zbývajících tří párů získala Kirstie s Maksimem nejméně bodů, u diváků je tato dvojice stále velmi oblíbená. Dá se předpokládat, že se dostanou i do finále.

Reklama

Další články

Načítám