Hlavní obsah
David Zápal
Článek

To bude zase polepených dívčích pokojíčků a zamilovaných slečinek! Jak se Super.cz podařilo exkluzivně zjistit, Česko brzy zachvátí nové šílenství, které by při troše štěstí mohlo překonat i to, které panovalo za dob kdysi obrovsky populární chlapecké skupiny Lunetic. Získali jsme tajné amatérské snímky z představení nového českého boybandu, a tak víme, že se fanynky mají opravdu na co těšit!

Tři mladí kluci, kteří umějí skvěle zpívat a ještě dobře vypadají. To je trojice, svalouš Petr Šimůnek (18), srdcař Honza Bendig (30) a romantik Ondřej Havel (18), jež si jistě brzy najde svoje obdivovatelky.

„Jsme český boyband, zpíváme proto v češtině. Právě na Slovensku nahráváme první skladby u Zoltana Totha a Jimiho Cambaly. Texty má na triku Viktor Dyk a Rudolf Kubík. Vyjedeme s letním hitem, chystáme k němu klip. Bude to pecka!“ těší se mládenci.

Zatímco Honzu coby soutěžícího ze SuperStar a Ondřeje (hvězda seriálu Ulice, který hraje i v muzikálech Děti ráje či Andílci za školou) lidé již znají, Petr Šimůnek se teprve hvězdou stane. Je to rozený sportovec, který rád provozuje bojová umění. Všechny tři kluky má po pohybové stránce na starosti Qaša.

Na přípravě nové klučičí skupiny pracuje celý ansámbl lidí, který pevně věří, že New Elements bude mít úspěch a vyvolá obrovský zájem především u fanynek. Držíme palce!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám