Hlavní obsah
Článek

Ve středu v brzkých ranních hodinách byla Paris Jackson hospitalizována. Do nemocnice ji převezli poté, co se pokusila o sebevraždu. Mluvilo se o možném předávkování léky, dívčina matka Debbie Rowe však v televizním programu Entertainment Tonight uvedla, že se snažila podřezat si žíly na zápěstí.

Prostřední ze tří dětí Michaela Jacksona (†50) zavolala na linku bezpečí, kde se svěřovala se svými pocity a nejspíš i se záměrem ublížit si, protože poradce na telefonu následně zavolal 911 do Parisina domu v kalifornském Calabasas. Mohlo se tak prý jednat i o její nepřímé ‚volání o pomoc‘.

Ačkoli se Paris převážně na sociálních sítích prezentuje jako bezstarostná mladá dívka, dodnes ji prý trápí ztráta otce, o něhož přišla v roce 2009 a kterého prý navíc viděla umírat.

Advokát Parisiny babičky Katherine Jackson Perry Sanders pro USA Today uvedl: „Když jste citliví a je vám patnáct let, je jedno, kým jste. Je to zvlášť složité, když ztratíte nejbližšího člověka. Paris je na tom psychicky již dobře a je pod dohledem lékařů. Prosím, respektujte její soukromí i soukromí rodiny.“

Podle některých zdrojů ale za celým případem stojí i něco jiného než stesk po otci. Paris údajně nebylo povoleno, aby se účastnila koncertu svého oblíbence Marilyna Mansona a rovněž má za sebou trable v lásce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám