Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tento způsob léta se zdá i Simoně Krainové (51) tak trošku nešťastný, a tak dnes s rodinou odlétá směr Kanárské ostrovy.

„Letíme hlavně kvůli dětem. Max už se nemůže dočkat vodních radovánek," prozradila Super.cz Krainová a jedním dechem dodává: „Kamarád tam koupil dům, a tak nám půjčil klíče."

My jsme Vágnerovy načapali těsně před jejich dnešním dopoledním odletem na ostrov Lanzarote. Rodinná výprava k moři trošku připomínala školku v přírodě. Simonu s manželem Karlem Vágnerem pochopitelně doprovázeli synové Max (2,5) a Bruno (8 měsíců), dále pak Vágnerův syn z předchozího vztahu Karel Vágner nejmladší. Součástí výpravy je také babička Želmíra a chůva Magda.

Dovolenou na Kanárech ale pro Simonu letní cestovatelské radovánky nekončí. V srpnu letí s celou rodinou do Řecka a následně si s manželem udělají krátké romantické výlety do New Yorku, Paříže a Nice. „Když bez dětí, tak opravdu jen na pár dní. Čím víc jsem s dětma, tak tím hůř se mi opouštějí," říká máma Simona.

Reklama

Další články

Načítám