Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pokud člověk není zrovna Elizabeth Taylor (†79), tak se mu jen tak běžně nepoštěstí zkrášlit se šperky v hodnotě několika miliónů korun. Simona Krainová (51) měla tu čest ozdobit se klenoty u příležitosti křtu katalogu klenotnické firmy, které bude dva roky tváří.

„Je to vzrušující pocit, když vám domů ochranka přiveze šperky za několik miliónů korun," říká Krainová, kterou dva bodyguardi doprovodili až na místo konání do pražského odsvěceného kostela Sacre Coeur.

„Přemýšlela jsem, že uteču, ale je to tady velmi dobře střežené," vtipkovala Krainová.

Jedna z nejznámějších českých modelek má prý pár hodnotných šperků doma, co se týče jejich vzhledu, tak dává přednost klasice. „Velmi výrazné klenoty používám jen při významných příležitostech, a tak si je raději půjčuji," říká Simona. Krainová ale popřela, že by honorář za lukrativní dvouletou smlouvu s klenotnickou firmou dostala ve formě šperků s drahými kameny. „Nikdy nepřistupuju na honoráře formou barteru."

Simona se stala tváří značky opakovaně poté, co ji vystřídala Táňa Kuchařová (36) a následně Zuzana Stráská. O to víc si nabídky cení. „Trvalo to asi pět minut, než jsme se dohodli na spolupráci. S majitelem Ronim Lorim jsme rodinní přátelé, ctíme se, máme se rádi. V byznysu ale nezáleží na tom, jak moc toho člověka máš rád, když prodáváš jeho značku. Proto mě tahle nabídka potěšila a zároveň překvapila, stejně jako bylo překvapených spousta jiných lidí," říká Simona.

Reklama

Další články

Načítám