Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a moderátorka Nikol Moravcová (36) nasadila přísnou dietu. V novém filmu Modelky s.r.o totiž získala roli opravdové topmodelky, a tak musí tvrdě makat na tom, aby měla postavu jako ze škatulky.

Nebylo to ostatně poprvé, kdy musela kvůli filmové roli radikálně změnit svou vizáž.

„V posledních dvou filmech se stalo pravidlem, že kvůli roli trochu upravuji svůj vzhled. Ve filmu Všiváci, který má premiéru na podzim, jsem zrzka s mikádem a v novém filmu Modelky s.r.o mám jednu z hlavních rolí - topmodelku. A protože si o sobě nemyslím, že jsem tak dobrá herečka, abych to zahrála a jen neparodovala, tak jsem si nechala "narůst" dlouhé vlasy a držím krabičkovou dietu,“ prozradila sličná Nikol, již jsme potkali na párty Óčka, kterou spolumoderovala.

Nikol měla kromě jiného na starosti posouzení kvality měsíční chůze přítomných soutěžících. Výherce získal jedinečnou možnost soupeřit o jeden z dvaadvaceti lístků do vesmíru v rámci jednoho speciálního projektu.

Samotná Nikol by do vesmíru letěla klidně hned, ale jako malá chtěla být vždycky herečkou nebo moderátorkou, což se jí nakonec splnilo. „A chtěla jsem být také letuškou, což je vlastně taková holčičí kosmonautka,“ dodala s úsměvem sličná blondýnka, jež je už rok šťastně zamilovaná.

„S přítelem zrovna 15. června slavíme první výročí a k mému překvapení se naše láska hezky stupňuje. Hodně spolu cestujeme, takže je náš vztah neustále testován několikahodinovými cestami dopravou všeho druhu a různým prostředím. Přes zimu jsme s přítelem navštívili hned několik exotických destinací - Havaj, Kalifornii a Thajsko, takže se v létě naopak chystáme jen tak cestovat po Česku,“ uzavřela spokojená Moravcová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám