Hlavní obsah
Článek

Lepší narozeninovou oslavu svých osmnáctin si zpěvačka Celeste Buckingham (28) nemohla ani přát. Ve vyprodané bratislavské Refinery Gallery jí popřáli nejen fanoušci, ale také její umělecky nejbližší kolega Majk Spirit. Ten zpěvačce přímo na jevišti věnoval narozeninový dort a dárek v podobě motivačního obrazu od malíře Joe Muczka Jr.

„Pokud mám být upřímná, toto byly asi moje nejlepší narozeniny!" přiznala Celeste. „Majk mě velmi mile překvapil dárky, které si pro mě připravil. Hodně pro mě znamená i ta pozitivní energie, kterou s sebou na naše společné koncerty vždy přinese,“ dodala po koncertě oslavenkyně.

Po slavnostním uvedení na společném koncertě zveřejnili oba zpěváci svůj dlouho očekávaný videoklip I Was Wrong. Přestože od jeho zveřejnění na internetu uplynulo teprve 48 hodin, počet zhlédnutí překonal 300 tisíc. Hudební video brzy uvidíte také na Super.cz.

Kráska s americko-íránskými kořeny zůstává v Evropě až do poloviny června. V rámci nabitého programu přijala pozvání účinkovat v Show Jana Krause a vystoupit jako host galavečera Královny popu. Pár dní před odletem zpět do USA, konkrétně 13. června, ještě stihne s Majkem v pražské Retro Music Hall absolvovat exkluzivní dvojkoncert, který je již také téměř vyprodán.

Reklama

Další články

Načítám